Om mig

Hej, og velkommen til, skønne du.

Mit navn er Liva, og jeg har igennem mit årelange pædagogiske arbejde specialiseret mig i at skabe ro og tryghed omkring de mennesker, som jeg har med at gøre. Jeg har en evne til hurtigt at fornemme menneskers sindstilstand, og kan med min erfaring indenfor pædagogisk massage og holistiske kropsbehandlinger, hjælpe dig med at slippe af med spændinger og ubalancer i kroppen, og fylde dig op med fornyet energi og velvære i krop og sind.

Min baggrund:

Jeg er uddannet pædagog, og har erfaring med mennesker med fysiske såvel som psykiske udfordringer, både i døgndækkede boliger, i boligfællesskab, borgere i eget hjem, samt beboere på plejecenter. Dette har givet mig et bredt kendskab i arbejdet med mennesker, som jeg dagligt drager nytte af, når jeg skal hjælpe mine klienter med at få kroppen i balance. Derudover er jeg uddannet i Japansk Lifting og Stressless massageterapi, som gør mig i stand til at lave det, som jeg elsker allermest – at hjælpe og vejlede andre mennesker med at slippe af med stress og spændinger, og derimod fylde op med alt det dejlige og positive – energi, glæde og afslappethed.

Jeg er ligeledes uddannet Zoneterapeut og fysiurgisk massør, og kan forhåbentlig i løbet af 2024 kalde mig statsautoriseret og RAB godkendt Zoneterapeut.

Når jeg ser mine klienter gå herfra afspændte, energifyldte og helt afslappede, giver det mig den bedste følelse, og bekræfter mig i, at det giver så god mening. Jeg lover dig, at jeg vil gøre mit yderste for, at en behandling hos mig, også giver rigtig god mening for dig.

0
    0
    Kurv