Shakti Måtte

kr. 435,00

Shakti pigmåtte, som har 6200 akupressurpigge. Du kan anvende pigmåtter efter behov for afkobling og hvile. Ved sengetid såvel som i pauser på for eksempel arbejdet.

På lager

Varenummer (SKU): SHMS01 Kategori:

Beskrivelse

Læg din Shakti pigmåtte i sengen eller på andet blødt underlag. Anvend gerne en nakkepude eller sammenrullet håndklæde under måtten til nakken. Læg dig til rette på måtten sådan at huden hviler mod piggene. Slap af og træk vejret dybt. Hvis du er ekstra følsom, kan du i begyndelsen lægge et meget tyndt stof mellem huden og piggene. Sådan vænner du dig gradvist til det.

I begyndelsen kan det række, at du ligger 10-15 minutter per gang på din Shaktimåtte for senere at øge dette til 20-40 minutter. Det er ikke farligt at ligge længere, eller hvis du tilfældigvis falder i søvn. Anvend den når du har tid og lyst, gerne hver dag. Afslapning eller rolig aktivitet anbefales efter anvendelse.

Egne erfaringer
Det kom bag på mig, hvor skarpe piggene er, og hvor ondt det gør, lige når man lægger sig i starten, men hold ud! Det er det hele værd! Gradvist vænner du dig til det, og kan ligge længere og længere. Jeg døjer med lændesmerter og spændinger i nakken, som tit giver hovedpine, og jeg kan mærke tydeligt forskel efter regelmæssig brug af pigmåtten og puden. Jeg sover også bedre om natten. Jeg bruger den 4-7 gange om ugen, 10-20 minutter inden jeg skal i seng. Min søn står på måtten med strømper på i nogle minutter ad gangen, og det giver ham en indre ro og varme. Som han selv siger “Jeg bliver helt rolig indeni og det kribler sjovt under fødderne lang tid efter”

Rengøring
Ved behov kan du håndvaske din Shakti. Tag først skumgummimadrassen ud og vask derefter måtten i lunt vand med lidt vaskemiddel i. Derefter kan den skylles, og hænges op for at tørre. Undgå vaskemaskiner og tørretumblere, da piggene kan beskadiges.

Shakti på rejsen
Lad Shakti pigmåtten følge med på rejsen. Et tip: tag skumgummimadrassen ud, så fylder din pigmåtte ikke særlig meget, og vejer ganske lidt. Anvender du Shakti i sengen, behøver du ikke skumgummiet, da sengen er blød, og former sig efter kroppen

Vægt:  0.6 kg

Størrelse:  76 × 42 × 2.5 cm

Materiale:  Økologisk, indisk bomuld

Produceret i:  Indien

Farve:  Sort

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 45 × 40 × 7 cm

Du kunne også være interesseret i...