Self Care Pakke med Terapipude og Pillow Mist

DKK 199,00

Sleep Pillow Mist består af en unik og naturlig blanding af æteriske olier, der hjælper dig med at falde til ro, og genoprette din naturlige søvnbalance. Spray et par gange på puden inden sengetid, og oplev hvordan krop og sind slapper af. Du kan også bruge den i løbet af dagen, hvis du har brug for en rolig stund.

På lager

Varenummer (SKU): scp01 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 100 ml.

Ingredienser: Witch Hazel, Æteriske olier: Lavendel, Vetiver, Frankincense, Ceder træ

Anvendelse: Ryst inden brug. Spray et par gange på puden inden sengetid (kan også sagtens bruges i løbet af dagen, efter Behov) eller på barnets nusseklud eller bamse. Læg dig i en behagelig og afslappende position og læg dernæst terapipuden over øjnene. Tag nogle dybe indåndinger, og mærk både krop og sind falde til ro.

Beskrivelse: Puden har en fin størrelse på 23×11 cm og passer dermed perfekt over øjnene. Pudens fyld består af lerperler, og betrækket er lavet af økologisk hør og bomuld. Puden kan både varmes i mikroovnen, eller nedkøles i køleskabet efter behov.

Vaskeinstruktion: Betrækket tåler kun håndvask. Skal behandles med forsigtighed og kun vaskes ved højst 30 grader. Liggetørres.

Yderligere information

Vægt 0.65 kg
Størrelse 22 × 11 × 3 cm