Peelingklud

kr. 75,00

En økologisk, håndstrikket peelingklud til effektiv og mild peeling af ansigt og krop. Brug den som erstatning for diverse skrubbecremer og skån miljøet for microplastik, som ofte er det slibende element i exfolierende cremer.
Toockies peelingklud sliber let og skånsomt de tørre, døde hudceller væk fra hudens overflade og efterlader huden blød og frisk.

På lager

Varenummer (SKU): LT07 Kategori:

Beskrivelse

Kluden er strikket af økologisk, rå og ubehandlet bomuld, som giver den sine slibende egenskaber. Vask i maskine ved 90 grader og hold hygiejnen i top.

På pakken med peelingkluden finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af de kvinder, som har strikket din peelingklud. Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som er tilknyttet Toockies fairtrade projekt nær Kolkata, Indien, hvor kvinderne har gode arbejdsvilkår og en ordentlig løn.

Når kluden efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

1 stk. Mål: ca 24 x 21 cm, strikket i et mønster, som giver en dybere peelingseffekt.

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

På grund af sæsonbetinget høj luftfugtighed i Indien, kan en lugt af fugt forekomme. Derfor anbefaler vi, at vaske alle produkter inden brug. 

Grundet kvaliteten af den rå bomuld kan en naturlig plantefarve trække ud af bomulden når den bliver våd første gang. Dette bekræfter, at bomulden er 100% rå og ubehandlet. Farven går væk efter vask

 

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 24 × 21 × 2 cm