Skrubbe Handske

kr. 89,00

En håndstrikket skrubbehandske til effektiv og mild peeling af ansigt og krop. Toockies skrubbehandske sliber let og skånsomt de tørre, døde hudceller væk fra hudens overflade, og efterlader huden blød og frisk.
Handsken er strikket af økologisk, rå og ubehandlet bomuld, som giver den sine slibende egenskaber. Vask i maskine ved 90 grader og hold hygiejnen i top.

 

På lager

Varenummer (SKU): LT05 Kategorier: ,

Beskrivelse

På pakken med handsken finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af de kvinder, som har strikket din handske. Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som er tilknyttet Tprojekt i Ujan nær Kolkata, Indien, hvor kvinderne har gode arbejdsvilkår og en ordentlig løn.

Når handsken efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

På grund af sæsonbetinget høj luftfugtighed i Indien, kan en lugt af fugt forekomme. Derfor anbefaler vi, at vaske alle produkter inden brug. 

Grundet kvaliteten af den rå bomuld kan en naturlig plantefarve trække ud af bomulden når den bliver våd første gang. Dette bekræfter, at bomulden er 100% rå og ubehandlet. Farven går væk efter vask.

1 stk. Mål: ca 20 x 10 cm, Onesize.

 

Yderligere information

Vægt 0,300 kg
Størrelse 20 × 10 × 2 cm