Sæbepose

kr. 60,00

En økologisk, håndstrikket sæbepose til opbevaring af din yndlings sæbe, sæberester, eller shampoo mellem brug. Spar miljøet og undgå plastikbeholdere. Tag din egen sæbe eller shampoo med på din rejse i denne lille, fine sæbepose.

På lager

Varenummer (SKU): LT06 Kategori:

Beskrivelse

De fine og unikke sæbeposer, der både gavner din hud og ikke mindst miljøet. Poserne er strikket af 100% økologisk, rå og ubehandlet bomuld.

Når sæbeposen efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

Sæbeposen er, som alle de andre Toockies produkter, Fairtrade produkter, hvilket betyder, at de er lavet af personer, som arbejder under gode arbejdsvilkår, og til en god løn.

På pakken med sæbeposen finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af kvinderne, som har strikket din peelingsklud. Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som tilknyttet Toockies fairtrade projekt nær Kolkata, Indien.

Vask i maskine ved 90 gr og hold hygiejnen i top!

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

På grund af sæsonbetinget høj luftfugtighed i Indien, kan en lugt af fugt forekomme. Derfor anbefaler vi, at vaske alle produkter inden brug. 

Grundet kvaliteten af den rå bomuld kan en naturlig plantefarve trække ud af bomulden når den bliver våd første gang. Dette bekræfter, at bomulden er 100% rå og ubehandlet. Farven går væk efter vask.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 10 × 5 × 2 cm