Tilbud

Lermaske

DKK 49,00 DKK 39,00

Marokkansk lava ler maske, der indeholder hvidt ler og Aloe Vera. En dejlig mild og lækker ler, der kan anvendes af stort set alle hudtyper. Leret har et utrolig højt naturligt indhold af mineraler, som giver en rensende effekt, og som kommer rigtig godt i dybden, uden at genere selv de mest sarte hudtyper. Maskens naturlige egenskaber, og meget afbalancerede virkning gør, at du ikke ender med hverken alt for fedtet, eller alt for tør hud. Dit ansigt vil efterfølgende føles blødt og afbalanceret.

Du blander cirka 1-2 teskefulde pulver med lidt vand, indtil en konsistens af tyk fløde er opnået (eller din ønskede konsistens – prøv dig frem)  Du kan også vælge at tage mere eller mindre pulver, alt efter hvor meget, og hvor tykt et lag du ønsker på huden. Lad den sidde i 5-10 min. og skyld derefter af med lunkent vand. Jeg anvender pensler til at påføre i mine behandlinger, men den kan sagtens påføres med hænderne.

På lager

Varenummer (SKU): lm01 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 30 gram

Ingredienser: Marokkansk lava ler (Ghassoul Clay), hvidt ler (White Kaolin), Aloe Vera

Opbevaring: Tillukket og tørt – gerne mørkt

Holdbarhed: 1 år

Emballage: Brun glaskrukke med sort skruelåg

OBS: Brug aldrig metaller direkte på leret, da det fjerner lerets gode egenskaber. Du kan i stedet anvende plastik eller træskåle og skeer.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Størrelse 4 × 4 × 5 cm