Information om ansigtsrullerne

Ansigtsruller fra A PURE MIND er lavet af ægte natursten og krystaller. De er kølende, og med deres variation i farver og struktur, er de helt unikke. De smukke ansigtsruller giver en dejlig afslappende massage, hvor nervesystemet bliver beroliget. Blodcirkulationen øges, og huden bliver strammet op, og får mere glød. Den kølende effekt er med til at reducere hævelser i ansigtet, og efterlader huden mere frisk og ungdommelig.

Hvis du bruger ansigtsrullen hver dag, vil du opnå de bedste resultater. Anbefales til påsmøring af serum og ansigtsmasker for mere jævn påsmøring og bedre udbytte af dine produkter. Ansigtsrullen kan både bruges med eller uden olie/creme. Det anbefales, at du bruger ansigtsrullen, når huden er afrenset.

Opstår der mislyde (natursten kan give sig) når du ruller, kan du evt. smøre rullerne med olie. Du skal tørre den af med en våd klud hver gang du har brugt den. Hvis du vil gøre den ekstra ren, så læg den i tør salt natten over. Salt renser og fjerner energierne.

Vigtigt: Ansigtsrullen må aldrig komme i vand, da det svækker metallet, og det kan derved knække.

Opbevar den gerne i en pose eller æske, så den ikke får sollys.

Ansigtsrullerne bliver produceret på en fabrik i Kina, som har fremstillet natur ruller i over 100 år. Der bruges kun gode kvaliteter og rene varer, og naturstenene samt krystallerne er fra forskellige dele af verden. Metallet, der bruges på rullerne, er rent nikkelfri messing.