Cupping

Cupping:

En dejlig kombination af cuppingmassage, akupressur og zoneterapi, som varer 45 minutter. Vakuummet fra kopperne løsner dybtliggende spændinger, og frigiver affaldsstoffer i kroppen. Der bliver løsnet for blokeringer og ubalancer, og den øgede blodgennemstrømning tilfører ilt og næring til hud, muskler og bindevæv.

Denne behandling indeholder følgende: 

  • Du lægges godt til rette på briksen, og kommer i ro ved blide tryk på særlige afstressende punkter.
  • Ansigtet smøres ind i Hybenkerolie, og jeg anvender små sugekopper til at trække og massere huden. Den øgede blodgennemstrømning tilfører ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. 
  • Herefter skal du om på maven. Ryg, nakke og skuldre får en let massage med hænder, og efterfølgende med en sugekop. 
  • Efter at have fået en fornemmelse af, hvor du har brug for at få løsnet op, sætter jeg sugekopperne fast de pågældende steder på ryg og evt. nakke/skuldre. Jeg spørger dig undervejs, så det hele tiden føles godt for dig. 
  • Sugekopperne får lov at sidde og tage fat, mens jeg giver en let hånd- eller fodmassage med zoneterapi, alt efter hvad du ønsker. På den måde hjælpes kroppen og dit lymfesystem til at skille sig af med affaldstoffer og ubalancer. 
  • Du bliver herefter tilbudt en flaske vand, da det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen. Du kan opleve, at du op til 14 dage efter kan have sugemærker på kroppen (ikke i ansigtet) Det er meget individuelt hvad farve de har, og hvor længe de bliver. Det er ikke farligt, men blot en indikation på, at der har været/er blokeringer/ubalancer i kroppen.
0
    0
    Kurv